• Vegan Flex Detox

  "10-Daagse ontgiftingskuur om de stofwisseling én vetverbranding optimaal en gezond te houden!"

  broken image

  Waarom is het belangrijk?

   Er zijn veel gifstoffen in de voedselketen aanwezig. Sommige hiervan zijn Persistent Organic Pollutants (POP's). Deze kunnen niet gemakkelijk worden afgebroken en kunnen zich ophopen in het milieu en in het
  vet van dieren. Wanneer mensen voedsel consumeren dat besmet is met deze gifstoffen, kunnen deze het lichaam binnendringen en het metabolisme verstoren.

   Tijdens gewichtsverlies worden gifstoffen die opgeslagenzijn in vetcellen vrijgegeven in de bloedbaan, wat problemen in het metabolisme kan veroorzaken en bijdraagt aan het jojo-effect, waarbij mensen snel weer
  aankomen nadat ze zijn afgevallen.

  Daarom wordt detoxificatie vaak als belangrijk beschouwd inafslankprogramma's en algemene gezondheidsregimes, omdat het helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en het metabolisme kan ondersteunen. Dit kan worden bereikt via verschillende methoden, waaronder dieet,
  voedingssupplementen en bepaalde aanpassingen in de levensstijl.

  broken image

  Hoe werkt het?

  Kies 10 dagen waarin je effectief en rustig het programma kunt volgen. Je ontvangt een pakket met precies de juiste supplementen om je te helpen ontgiften, een tijdschrift met recepten, en een QR-code om het protocol te downloaden.

  Het programma bestaat uit 4 afbouwdagen, 4 volledig plantaardige dagen en 2 opbouwdagen. Tijdens het programma doe je elke dag matig intensief een uur lang aan lichaamsbeweging en sport je minstens 2 keer.
  Zorg ervoor dat je voldoende tijd voor jezelf hebt om te sporten en te ontspannen tijdens het programma.

  Weet dat wanneer je zweet door cardio, je meer opgeslagen giftige zware metalen in de weefsels verliest. Dus hoe meer je sport, hoe beter!


  Je krijgt een heel eenvoudig en duidelijk protocol voor 10dagen en een periode van persoonlijke coaching gedurende deze dagen.

  Laat me weten wanneer je klaar bent om te beginnen, dan stuur ik je het pakket op en coach ik je gedurende deze 10 dagen. Live, online of hybride.

 • Contact Me

  Don't be afraid to reach out. You + Me = Awesome!

  Kloosterplein 22, Noordwijk
  Mon-Fri 9-6
  +31 (6) 46 13 87 21