• Lifestyle Transformatie

 •  

  From Shit to Fit!

  Stel je voor dat je 's ochtends vol energie wakker wordt,trots bent op jezelf als je in de spiegel kijkt en elke dag geweldig begint.

   

  Dit traject draait niet alleen om afvallen; het gaat erom dat je jouw leven, zelfvertrouwen en geluk terugverovert. We helpen je om oude gewoonten te doorbreken en een nieuwe, gezondere versie van jezelf te ontdekken.

   

  Met dit uitgebreide programma krijg je de tools om je gewicht te beheren, je algehele gezondheid te verbeteren en je energieniveaus te verhogen. We pakken elk aspect van je fitheid aan - flexibiliteit, kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen en balans.

  broken image

  Wat houdt deze transformatieve journey in?

  Deze reis neemt je mee in:

  1. Gezonde Voeding
  2. Fysieke transformatie
  3. Dienend denken (delete selfsabotage)
  broken image

  Verschil in route voor mannen en vrouwen

   

  In mijn ervaring hebben mannen en vrouwen vaak verschillende visies op het gewenste resultaat van een lifestyle-transformatie. Mannen streven meestal naar een sportiever, meer atletisch uiterlijk. Ze willen
  bijvoorbeeld een potje voetbal kunnen spelen met hun kinderen zonder meteen geblesseerd te raken.

  Vrouwen daarentegen leggen vaak de nadruk op een balans tussen thuis en werk, professionele ambities en het opvoeden van kinderen, terwijl ze er stralend, getoned en aantrekkelijk uit willen zien.
   

  In mijn praktijk en in de sportschool, waar ik al 25 jaar deel uitmaak van de transformaties van gemotiveerde mensen, zie ik deze verschillen heel duidelijk. Natuurlijk is iedereen uniek en is er ruimte voor individuele voorkeuren.

  Man, vrouw en alle andere vormen van identiteit. Ieders doelen zijn geldig en worden gerespecteerd.

   

  broken image

  En nu?

  Dat betekent dat we samen aan de tekentafel gaan zitten en alle aspecten van jouw gezondheid gaan onderzoeken. Ik zal eerst zorgvuldig je bestaande patronen in mindset, voedingskeuzes, niveau van in-, en ontspanning, en lichaamsbeweging met je doorlopen, om van daaruit een nieuw, goed passend plan te ontwikkelen.

   

  We zijn allemaal individuen. We hebben allemaal verschillende lichaamssamenstellingen, verschillende balansen in hormonen en darmbacteriën. Het is onzinnig om te denken dat we allemaal dezelfde resultaten behalen met hetzelfde dieet. Ik ga ontdekken wat gezond is voor jou; voor jouw lichaam, je geest, je darmen en jou als persoon.

  broken image

  Wat heb ik van jou nodig?

  Ik heb een compleet pakket van intrinsieke motivatie nodig. Als je het graag genoeg wilt, zul je slagen! Dus ontdek wat jouw grote gouden WAAROM is, laat mij binnen met mijn levensplan voor jou en laten we aan de slag gaan!

   

  Gezond, gelukkig leven, boordevol levenslange energie!

 • Contact Me

  Don't be afraid to reach out. You + Me = Awesome!

  Kloosterplein 22, Noordwijk
  Mon-Fri 9-6
  +31 (6) 46 13 87 21