• What my clients are saying!

  Here are a list of testimonials I am proud of.

  Mr. K.G.W van Oven (85yo)

  Carmen de Coach. Het klinkt als een klok! Maar één met een zeer gespreide klankkleur. Carmen is een geweldige coach maar daarnaast een prachtig mens. Met wie je kan praten, lachen, en huilen als het moet - en die zich, terwijl ze je coacht, ontpopt tot een echte vriendin. Vol empathie, enorm gevoel voor humor, muzikaal, en een gesprek met haar waaiert -terwijl je op je fietsje zit- zonder enige moeite alle kanten op. Wanneer ik onder haar hoede gesport heb, ben ik fysiek en mentaal een ander mens - en dat andere, volledig opgefriste mens wil dan natuurlijk ook met Carmen sporten, kortom: eigenlijk is ze gewoon verslavend.

  Marijn Kramp

  Carmen, ik ben je super dankbaar voor al je kennis over het menselijk lichaam (waarin het mijne) van organen, tot hormonen, tot neurologische processen en hoe dit gevormd en beïnvloed word door voeding en training. Je weet zoveel. Ik vind het zelf heel fijn dat microbiologie hele specifieke oorzaken/verstoringen kan aanwijzen waarbij deze vervolgens opgelost kunnen worden vanaf de bron met natuurlijke middelen, in plaats van de symptomen te onderdrukken met medicatie. Reguliere geneeskunde zit gewoon wezenlijk anders in elkaar. Dit wordt veel meer de toekomst.

  Ik vind dat er aandachtig de tijd word genomen bij jou om uit te vogelen waar precies mijn vage en minder vage klachten vandaan komen en het is zo goed om niet meer zelf te hoeven gissen! Waar mijn huisarts mij met opgetrokken schouders aankeek en me niet kon helpen, ben ik blij dat ik bij jou wél terecht kon en heldere verklaringen, testresultaten & oplossingen kreeg. Hier zal ik de rest van mijn leven veel aan hebben. Heel veel dank :)

  Chris Baldwin (49yo)

  "Taking Carmen on as my health coach was the best decision I made in 2023. After the covid lockdowns I had put on some excess weight (15kg!) and while I was training hard in the gym and outdoors, the weight just did not come off. I asked Carmen for help and she prescribed me a custom program that involved exercise, better nutrition and how to improve my mental health to manage stress at work. Within just 3 months I had lost all my 15kg of excess weight and felt 100% fit again (physically and mentally). And the best thing is, now I know how to keep that weight off and stay in top shape and perform at my best. Having Carmen as my health coach was the best decision I made and the best money I spent! There is only one catch - do exactly what she tells you!"

  Gerard Braat (57yo)

  "Carmen is van vele markten thuis. Daardoor kan zij als coach een zeer compleet en holistisch programma aanbieden. Daar ligt haar kracht. Een verandering van levensstijl behelst een combinatie van factoren: voeding, krachtsport, mentaal, sociaal. Daarnaast is Carmen empatisch en zeer ervaren waardoor ze erg snel tot de kern van het probleem komt en een strategie uitstippelt. Gebaseerd op verschillende tests en gesprekken presenteert Carmen een op maat gemaakt plan, waar we mee aan de slag gaan. Voor mij is het proces zo goed als afgerond en sluit ik af met een 10 daagse detox periode. Daarna komt het echte werk: het geleerde in de praktijk brengen. Wat ik met name fijn vond is haar persoonlijke, directe en flexibele aanpak: het gaat om het bereiken van de vastgestelde doelen. Daarbij wordt niet moeilijk gedaan over een half uurtje meer of minder. De verandering die ik heb ingezet heb ik voor een groot deel aan Carmen te danken. Dank je wel! "

  Albert Bouwman

  "Mission Possible? Ja Mission Possible.

  Je kent het wel; eigenlijk wil je je fitter voelen en wat kilo’s afvallen. Al diverse diëten geprobeerd en ook weer gestopt. Lid geworden van een sportschool en weer opgezegd. Vaak futloos omdat je toch liever op de bank blijft zitten in plaats van aan de wandel.

  Mission Possible is 5-weekse challenge met jezelf op basis een gebalanceerde combinatie van voeding, sport en mentale gesteldheid. Onder leiding van Carmen de Coach gaan we met behulp van een groepje aan de slag met ons zelf. Er is ruimte voor een lach, een traan, je angst of een stilte. De dynamiek van een kleine groep stimuleert je om door te gaan op de lastigere momenten. Ook al is de groep heel divers, we streven allemaal ons eigen doel na. Alle emoties zijn welkom en worden oprecht gewaardeerd. Ik heb nog nooit zoveel gelachen tijdens een dieet 😊.

  Carmen heeft een aanstekelijke energie op gebied van sport en voeding maar heeft ook een enorme kennis van het menselijk lichaam. Ook deze kennis wordt overgedragen in masterclasses en die kennis neem je mee in je hoofd als je weer boodschappen gaat doen.

  De periode van 5 weken is overzichtelijk en goed te doen maar ook lang genoeg om echt je leefstijl te veranderen. Het vraagt echt even wat planning en de initiële wil om wat aan je zelf te willen gaan doen. Maar als je het ritme hebt gevonden is het echt goed te doen.

  Op dit moment zitten we midden in de ‘5 week challenge’ van Mission Possible. Vol energie, geen honger gevoel en al de nodige kilo’s kwijt. Einddoel is 6 oktober a.s., het einde van de 5 weken. Maar eerlijk gezegd begint het dan pas echt. De knop moet structureel om en dat gaat lukken: Mission Possible! "

  Annemieke Meurs

  Carmen is zeer kundig! Weet precies ze over praat en wat je nodig hebt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, het is gewoon een feestje om door haar gecoacht te worden! Nu al 2 jaar 10 kg lichter met blijvend resultaat!

  Lisbeth Kampschreurs

  10 dagen Sportvasten is echt een aanrader! Mijn hormoon balans was, nou ik had een lichaam vol stress, cortisol stresshormoon dat verstoorde mijn balans. Was heel erg moe, sliep slecht, niet lekker in mijn vel. Ik heb nu een metabole switch gemaakt, ik zit nu in een metabole verandering van suiker naar vetverbranding Ik heb nu meer energie, voel me vitaal en slaap veel beter, rust in mijn hoofd. Zo belangrijk.

 • Contact Me

  Don't be afraid to reach out. You + Me = Awesome!

  Kloosterplein 22, Noordwijk
  Mon-Fri 9-6
  +31 (6) 46 13 87 21