• Fysieke Transformatie

  Dit geldt voor jou! Als je gelooft dat je meer kunt doen om je lichaam en gezondheid positief te veranderen, maar niet weet hoe, dan heb je motivatie en begeleiding van een specialist nodig.

 • broken image

  Wat houdt een Fysieke Transformatie in?

  Deze transformatie betekent :

  1. Gewichts management
  2. Gezondheids energie
  3. Conditie (balans, cardiovascular, flexibiliteit, kracht, coördinatie)
  broken image

  Gewicht Managament

  Belangrijk is dat je lichaam een goede balans nodig heeft tussen vet en spieren. Zo simpel is het. Je wilt en hebt meer spieren nodig dan vet, ook om je vetverbrandingsoven (rustmetabolisme) goed te laten werken. Vooral visceraal vet (vet rondom de organen) moet laag blijven. We hebben vet nodig om ons te beschermen en warm te houden, maar we hebben geen behoefte aan een extra XXL- onderhuidse winterjas.

   

  Als je teveel buikvet hebt wordt het een apart hormonaal orgaan. Dat wil je niet omdat het allerlei ongewenste effecten veroorzaakt. Het kan leiden tot nog meer (buik)vet productie.

  broken image

  Gezondheid, Energie en Conditie

   

  Wanneer je onder begeleiding werkt aan alle aspecten van je fitheid en je merkt dat je zichtbaar en tastbaar vooruitgang boekt zul je meer zelfvertrouwen ervaren en innerlijke vrijheid voelen. Je zult het gevoel ervaren dat je weer volop deel kan nemen aan het leven! Het geeft zowel fysiek als mentaal een boost en je voelt je 100% energiek!

   

  Het gevoel om écht te leven verdient het om voor de volle 100% geleefd te worden!

   

   

 • Contact Me

  Don't be afraid to reach out. You + Me = Awesome!

  Kloosterplein 22, Noordwijk
  Mon-Fri 9-6
  +31 (6) 46 13 87 21