Werkwijze

We plannen een intake gesprek van ongeveer 1,5 uur. Dan verzend ik je een digitale

anamnese formulier waarin tevens een door jou in te vullen voedingsdagboek is

opgenomen die je me dan digitaal retourneer. Deze intake draait uiteraard 100% om jou en

bestaat uit het volgende:

De tweede afspraak gaat over jouw huidige leefstijl. Deze neemt ongeveer 1 uur in beslag.

Alles gaat hier over het borgen van gedragsveranderingen die iets toevoegen voor jou. Het bepalen hoe jouw rails nu loopt waar alle gewoontes zijn ingesleten die je onbewust doet en laat in je leven.

De derde afspraak bestaat uit het bespreken van jouw uitslagen vanuit het laboratorium. Vanuit deze informatie volgt jouw persoonlijke behandelplan die je digitaal toegezonden ontvangt. De bestaat uit:

 

IN DE MEESTE GEVALLEN VIND IK VOOR JOU DE OPLOSSING

Het valt niet te voorspellen hoe lang jouw traject in beslag neemt. Het valt of staat met de mate van jouw therapie-trouw zijn, gecombineerd met de prioriteit die jij je eigen gezondheid en vitaliteit geeft, en tenslotte hoe snel jouw lichaam reageert op de behandeling(en).

Eveline Korving Vormgeving & illustraties
Eveline Korving Vormgeving & illustraties
24/02/2021
Fijne coach! Topresultaten en weet je altijd te motiveren, met een lach💪
Tessel Herrebrugh
Tessel Herrebrugh
03/02/2021
Ik heb al een tijdje spinningles van Carmen op zondag. Toen ik bij mezelf de knop had omgezet om m'n overtollige kilo's te lozen hoefde ik dus niet lang te zoeken naar een coach voor het sportvasten. Carmen is vrolijk, kundig, motiverend, relativerend en een wandelend vat kennis over de processen in je lijf. Ik vind het altijd belangrijk om te weten waarom iets is zoals het is, en die uitleg krijg je steeds van Carmen. De FB groep voor het sportvasten wordt door Carmen goed begeleid, alle vragen beantwoord en het ontbreekt niet aan motiverende berichtjes. Ik beveel de begeleiding van Carmen dan ook van harte aan!
marye van 't riet
marye van 't riet
03/02/2021
Mijn eerste ervaring met sportvasten! Een succes mede dankzij de vrolijke, no nonsens manier van begeleiden door Carmen. Ook haar opzwepende sportactiviteiten zijn een aanrader!
Eveline van Enk
Eveline van Enk
03/02/2021
Eind 2020 een sportvastenkuur gedaan onder begeleiding van Carmen. Een pittige kuur, maar gelukkig staat Carmen met raad en daad klaar. Met leuke workouts voor de sportmomenten en altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. De begeleiding was van het begin tot eind erg goed!
Evelien Vlieland
Evelien Vlieland
03/02/2021
❗️10 dagen Sportvasten is echt een aanrader❗️ Mijn hormoon balans was!, nou ik had een lichaam vol stress, cortisol stresshormoon dat verstoorde mijn balans❗️ Was heel erg moe, sliep slecht, niet lekker in mijn vel. Ik heb nu een metabole switch gemaakt, ik zit nu in een metabole verandering van suiker naar vetverbranding Ik heb nu meer energie, voel me vitaal en slaap veel beter, rust in mijn hoofd. Zo belangrijk! De indeling van mijn dagen zijn verandert, ben meer in balans. Mijn eetpatroon is verandert(3x per dag eten)en ik sport weer ! Ik ga dit zeker vasthouden. Dit was hoofdzakelijk mijn doel, toch ben ik 2,5 kilo afgevallen, mooi meegenomen. Zonder de begeleiding van Carmen was dit echt niet gelukt . Dank je wel Carmen, 😘voor de gezellige digitale sportlessen, je professionaliteit, positiviteit en gevoel voor humor! Je bent een Topper. MIL GRACIAS...
Femke Vonk
Femke Vonk
03/02/2021
Eind 2020 heb ik een sportvastenkuur gedaan onder begeleiding van Carmen. Ik was blij verrast over wat de kuur me bracht – gewichtsverlies, vetverlies én een geweldige energieboost – maar ook over de begeleiding van Carmen. Wat een kundig, energiek en vooral fijn mens! Na de sportvastenkuur heb ik opnieuw de hulp van Carmen ingeschakeld. Ik wilde graag duurzaam nog wat kilo’s kwijt, wat – gek genoeg – in combinatie met mijn intensieve sportprogramma nog niet eenvoudig is. Met haar kennis als orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundige wist Carmen direct de vinger op de zere plek te leggen. Nu eet ik meer, presteer ik beter en raak ik – langzaam maar gestaag – ook nog kilo’s kwijt. Carmen, ik ben fan voor het leven!
Fiona Bartelings
Fiona Bartelings
29/10/2019
“Ik kan iedereen aanraden om naar Carmen te gaan! Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, had allerlei kwaaltjes en moest echt afvallen. Ik wist dat er iets moest gebeuren, maar het lukte maar niet om die ene knop om te zetten. Tot ik bij Carmen kwam! Ze heeft me eerst helemaal “doorgelicht” middels een vegacheck bioresonantie en een microscopische bloedanalyse. Hieruit bleek dat mijn lichaam een “totale reset” nodig had. Ze adviseerde mij om te beginnen met de sportvasten kuur. Het resultaat was verbluffend! Na een paar dagen voelde ik mij al zo goed…ik wist niet wat mij overkwam. Ik was fitter, energieker, vrolijker en de kilo’s verdwenen ook nog. Zonder Carmen was mij dit echt niet gelukt....ze stond (en staat) dag en nacht voor mij (en al haar cliënten) klaar!! Ik heb veel gehad en heb nog steeds veel aan haar begeleiding en coaching.
Kari Dirkse-Ran
Kari Dirkse-Ran
28/10/2019
Carmen stimuleerde mij om de sportvastenkuur te volgen. Zij overtuigde me, begeleidde me, beantwoordde t.a.t. al mijn vragen en dat alles met veel gezelligheid, kundigheid èn humor. Ik ben superblij en trots dat ik t gedaan heb en gelukkig dat ik weet dat Carmen bestaat!

Sportvasten kan bij mij altijd

Wil je weten of jij klaar bent om te gaan sportvasten, vul dan jouw gegevens in.

Liever 

leefstijl
coaching?

Ook kan je bij mij terecht voor
Orthomoleculair therapie.