Start vandaag nog met sportvasten

Klik op de button hiernaast om gelijk naar de shop te gaan

Sportvasten

Sportvasten is onze trainingsmethode waarbij je – samen met Carmen – je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!


Wat levert de sportvasten kuur jouw op?

Wat zeggen anderen?

Hoe werkt het?

Hoe werkt de sportvastenkuur?

Omdat iedereen anders is starten we met het opnemen van jouw gegevens. Hiermee kan Carmen jouw eigen persoonlijke sportvasten programma maken.

 

Afbouwdagen, vastendagen en opbouwdagen

De sportvastenkuur start met 3 afbouwdagen, waarin je langzaam minder eet en jouw lichaam voorbereidt op het vasten. Hierna volgen 3 dagen sapvasten met ondersteuning van supplementen om het hongergevoel te onderdrukken en jouw spieren te behouden. In de 4 opbouwdagen hierna ga je langzaam weer meer eten.

 

Wat gebeurt er precies met jouw lichaam

Binnen 10 dagen verandert je stofwisseling van suiker- naar vetverbranding. Door minder te eten en op een bepaalde manier te trainen maak je de suikervoorraad in je spieren op. Hierdoor dwing je de spieren om over te schakelen naar maximale vetverbranding waardoor je wel 3 tot 6 kilo puur vet kunt verliezen. En het mooie is dat het lichaam na deze 10 dagen vet blijft verbranden zodat je geen jo-jo effect zult ervaren.

Wat krijg je?

Jouw eigen sportvasten programma in een persoonlijk protocol

Carmen neemt jouw informatie om een op maat gemaakt voedings- en sportschema voor jou te maken zodat je maximaal resultaat behaalt in deze 10 dagen.

 

De ‘Make the Switch Box’

Met special ontwikkelde voedingssupplementen die jouw lichaam helpen om de omschakeling naar vetverbranding te maken. Daarnaast zorgen de supplementen ervoor dat je de kuur makkelijk(er) kunt volhouden. Ze onderdrukken het hongergevoel, leveren de benodigde voedingsstoffen en zorgen dat je jouw spiermassa behoudt.

 

Sportlessen

Dagelijks krijg je (online) een sportles speciaal afgestemd op de sportvastenkuur.

Wat levert het op?

Sportvasten betekent veel meer voor het lichaam dan alleen maar gewichtsverlies. Niet alleen gaat het vetpercentage omlaag maar de hele stofwisseling verbetert, de insulinegevoeligheid verbetert, de bloeddruk daalt: eigenlijk functioneert het hele lichaam beter. Mensen voelen zich rustiger in hun hoofd, energieker en vitaler.


Door te beginnen met afbouwdagen en je voedingspatroon stapsgewijs aan te passen kun je veel klanten als honger, duizeligheid, misselijkheid en vermoeidheid grotendeels voorkomen.

Ervaringen met sportvasten laten verschillende gezondheidseffecten zien.

Pakketten

Maak hieronder een keuze uit onze sportvasten pakketten. 

Vind je het fijn om me eerst nog even te spreken?

Laat dan hier jouw gegevens achter, dan neem ik contact met je op.