Orthomoleculaire therapie

Gezondheidsklachten worden vaak veroorzaakt door stress. 

 

Wanneer je de oplossing wilt vinden voor jouw behoefte om gezond, happy en op gewicht te zijn, dien je meerdere facetten van jezelf in kaart dient te brengen. Beweging, voeding, lifestyle, stress, verteringstelsel, en neurotransmitters.

 

Voor mij is dit dus het uitgangspunt om iemand optimaal te kunnen coachen bij de zoektocht naar eventuele gezondheidsverstoringen, deze in kaart te brengen, en dan gezamenlijk jouw doel te behalen. Dat jij je fit, gezond, sterk en gelukkig voelt.

Van inzicht naar oplossing. Dat is de sleutel naar jouw persoonlijke succes(sen)!

 

Klachten ontstaan vaak niet in 1 of 2 dagen. Het is het resultaat van een opstapeling van misschien wel jarenlange situaties en/of omstandigheden. Het is dan ook onmogelijk om een quick fix te verwachten. Het heeft tijd nodig om te onderzoeken, te behandelen en te herbalanceren.

 

LABORATORIUMDIAGNOSTIEK

 

Door middel van uitgebreide laboratoriumdiagnostiek kunnen we op basis van feiten werken. Pas wanneer jouw factoren van fysieke gezondheid en temperament in kaart zijn gebracht kan ik met jou gaan kijken naar je klachten, en nog belangrijker, naar de haard van je klachten. Alles kan getest worden, darmen, hormonen, stofwisseling, vitaminen, schildklier enz.

 

Ik heb een opsomming gemaakt van een aantal belangrijke zaken die ik van jou wil horen, kan meten, laat onderzoeken en analyseren, waarmee ik dan de verbanden kan leggen. Zo kan ik jou pas naar een (voor jou) optimale gezondheid begeleiden. Laboratoriumdiagnostiek is in alle gevallen voor eigen rekening.

 

Tevens maak ik gebruik van bioresonantie en microscopisch bloedanalyse.

 

Natuurlijk kan je ook altijd een ‘losse’ afspraak maken voor een intake of een consult!

VOEDING ALS MEDICIJN

Darmkrampen, depressief, suikerdrang, slechte stoelgang, zeer vermoeid worden, en vooral na die ene maaltijd, opgeblazen gevoel, een opkomende zwemband die er eerder niet was? Antibioticakuur gehad en nu een slechte stoelgang, is het herkenbaar? Allemaal symptomen waar een groot deel van de bevolking van ons kikkerlandje mee te kampen heeft. En de oplossing is zo simpel en zo dichtbij.

 

Voeding en darmkwaliteit hangen zo nauw samen, dat het behoorlijk omvangrijke verandering kan geven, op mechanisch, fysiek en biochemisch niveau. Zowel de positieve als de negatieve kant op. Tenslotte is de nieuwe stelregel ‘ darmen zijn je tweede brein’ .

 

Aan de hand van een uitgebreide persoonlijke anamnese maken we samen zo goed mogelijk een ‚scan’ van de staat van de darmen, zodat ik je een handvat kan aanreiken om voeding je te laten helpen ipv antidepressiva, maagzuurrremmers of vezels uit een zakje.

Sportvasten kan bij mij altijd

Klik op de button hiernaast om voor meer informatie