Vitaliteit

Vitaliteit is de gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn. Het wordt ook wel levenslust of veerkracht genoemd. Vitaliteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘Vita’, wat leven betekent.

 

DISTRESS

& VERMOEIDHEID

 

Stress is éen van de grootste sluipmoordenaars. Vooral omdat het er daadwerkelijk insluipt dat je lichaam en hoofd stress bijzonder makkelijk eigen kan maken, waardoor het kans krijgt allerlei processen te verstoren in ons lichaam. Denk aan vermoeidheid, stofwisseling- en diverse hormonale klachten, en zelfs hartklachten die zich ook in een bijzonder vorm kunnen aandienen.

 

Daarbij zijn vrouwen duizendpoten die ook de zorg dragen voor gezin, familie, werk, en dan pas zichzelf. Er draaien wel veelal wel erg veel bordjes onder jouw hoede. Zelfs tijdens het moment dat je na een inzinking in de ambulance wordt gedragen kunnen we de kinderen nog even wijzen op het leeghalen van de wasmachine..

 

Stop daarmee! Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw leven! En wat heeft iedereen aan je als je instort!

 

We werken in drie stappen:

  1. Vertragen (terug naar de kern van je persoonlijkheid; ontspannen en vanuit ontspanning ontstaat altijd beweging
  2. Ontvangen (informatie vergaren over jouw noodzakelijke ondersteuning in lichamelijk, sociaal en psychisch vlak)
  3. Zelf doen (coachen op het opvolgen vanuit jouw verkregen inzicht hoe je je optimale leven gaat leven ipv van overleven. NU is jouw toekomst)
Waarom wachten met jezelf op nummer 1 te zetten?

Waarom wachten met jezelf op nummer 1 te zetten?

 

Sportvasten kan bij mij altijd

Wil je weten of jij klaar bent om te gaan sportvasten, vul dan jouw gegevens in.

Liever 

leefstijl
coaching?

Ook kan je bij mij terecht voor
Orthomoleculair therapie.