Benieuwd wat Orthomoleculaire therapie

voor jou kan betekenen?

Heb je last van darmklachten, chronische vermoeidheid, stress overgewicht, diabetes, allergieën, huidklachten, hormonale klachten, reumatische klachten, slaapproblemen, depressieve klachten, andere vage klachten of gewoon een gevoel van niet lekker in jouw vel zitten?


Weinig mensen denken eraan dat voeding de oorzaak kan zijn bij een van bovenstaande klachten. Toch ligt daar de sleutel tot verandering. Orthomoleculaire therapie kan je daarbij helpen.

Wil jij jouw gezondheid verbeteren met de hulp van een orthomoleculair therapeut?


Maak een afspraak voor een intakegesprek!

  Jouw orthomoleculair therapeut

  in Warmond en omstreken.

  Ik ben Carmen de Coach, jouw orthomoleculair therapeut in Warmond en omstreken. Ik help je met het vinden van een passende duurzame oplossing om je klachten te verminderen, af te remmen of geheel op te lossen

   

  Door coaching, observatie en het inzetten van meetinstrumenten en laboratorium diagnostiek ga ik samen met jou aan de slag om de individuele oplossing te vinden voor jouw meest gezonde en gelukkige leven.

   

  Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Jouw doel is tenslotte ook de mijne.

  Werkwijze

   

  Het combineren van de pijlers orthomoleculaire therapie, vitaliteit en leefstijl staat aan de basis van het behandeltraject. Inzicht in deze pijlers helpen mij om jou optimaal te kunnen coachen bij de zoektocht naar eventuele gezondheidsverstoringen.

   

  Anamnese, voedingsdagboek, laboratorium diagnostiek, bioresonantie vegetatieve stelsel, microscopische bloedanalyse, InBody meeting en inzicht in jouw leefstijl vormen de rode draad voor het voor jou op te stellen persoonlijk behandelplan.

  Dat jij fit, gezond, sterk en gelukkig voelt is mijn doel.

   

  Van inzicht naar oplossing. Dat is de sleutel naar jouw persoonlijke succes(sen)!

   

  Verschil met homeopathie en diëtetiek

   

  Orthomoleculaire geneeskunde is een moleculaire dus stoffelijke therapie. In tegenstelling tot homeopathie, dat een energetische therapie is. Vergelijken we orthomoleculaire therapie met diëtetiek, dan gaat een orthomoleculaire geneeskunde dieper in op voeding en streeft het naar de juiste combinatie van voedingsstoffen en een optimale gezondheid. Hierbij wordt het lichaam als een geheel van samenwerkende cellen gezien.

  Orthomoleculaire therapie

  streeft ernaar de balans in jouw lichaam te herstellen en behouden. Zo kunnen ziekten niet enkel behandeld, maar ook voorkomen worden. De therapie is erop gericht om een optimale concentratie aan voedingsstoffen voor onze cellen te bereiken om het lichaam en de geest gezond te houden. Dit draagt bij aan het stimuleren van ons zelfgenezend vermogen.

  Wat zeggen anderen?

  Eveline Korving Vormgeving & illustraties
  Eveline Korving Vormgeving & illustraties
  24/02/2021
  Fijne coach! Topresultaten en weet je altijd te motiveren, met een lach💪
  Tessel Herrebrugh
  Tessel Herrebrugh
  03/02/2021
  Ik heb al een tijdje spinningles van Carmen op zondag. Toen ik bij mezelf de knop had omgezet om m'n overtollige kilo's te lozen hoefde ik dus niet lang te zoeken naar een coach voor het sportvasten. Carmen is vrolijk, kundig, motiverend, relativerend en een wandelend vat kennis over de processen in je lijf. Ik vind het altijd belangrijk om te weten waarom iets is zoals het is, en die uitleg krijg je steeds van Carmen. De FB groep voor het sportvasten wordt door Carmen goed begeleid, alle vragen beantwoord en het ontbreekt niet aan motiverende berichtjes. Ik beveel de begeleiding van Carmen dan ook van harte aan!
  marye van 't riet
  marye van 't riet
  03/02/2021
  Mijn eerste ervaring met sportvasten! Een succes mede dankzij de vrolijke, no nonsens manier van begeleiden door Carmen. Ook haar opzwepende sportactiviteiten zijn een aanrader!
  Eveline van Enk
  Eveline van Enk
  03/02/2021
  Eind 2020 een sportvastenkuur gedaan onder begeleiding van Carmen. Een pittige kuur, maar gelukkig staat Carmen met raad en daad klaar. Met leuke workouts voor de sportmomenten en altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen. De begeleiding was van het begin tot eind erg goed!
  Evelien Vlieland
  Evelien Vlieland
  03/02/2021
  ❗️10 dagen Sportvasten is echt een aanrader❗️ Mijn hormoon balans was!, nou ik had een lichaam vol stress, cortisol stresshormoon dat verstoorde mijn balans❗️ Was heel erg moe, sliep slecht, niet lekker in mijn vel. Ik heb nu een metabole switch gemaakt, ik zit nu in een metabole verandering van suiker naar vetverbranding Ik heb nu meer energie, voel me vitaal en slaap veel beter, rust in mijn hoofd. Zo belangrijk! De indeling van mijn dagen zijn verandert, ben meer in balans. Mijn eetpatroon is verandert(3x per dag eten)en ik sport weer ! Ik ga dit zeker vasthouden. Dit was hoofdzakelijk mijn doel, toch ben ik 2,5 kilo afgevallen, mooi meegenomen. Zonder de begeleiding van Carmen was dit echt niet gelukt . Dank je wel Carmen, 😘voor de gezellige digitale sportlessen, je professionaliteit, positiviteit en gevoel voor humor! Je bent een Topper. MIL GRACIAS...
  Femke Vonk
  Femke Vonk
  03/02/2021
  Eind 2020 heb ik een sportvastenkuur gedaan onder begeleiding van Carmen. Ik was blij verrast over wat de kuur me bracht – gewichtsverlies, vetverlies én een geweldige energieboost – maar ook over de begeleiding van Carmen. Wat een kundig, energiek en vooral fijn mens! Na de sportvastenkuur heb ik opnieuw de hulp van Carmen ingeschakeld. Ik wilde graag duurzaam nog wat kilo’s kwijt, wat – gek genoeg – in combinatie met mijn intensieve sportprogramma nog niet eenvoudig is. Met haar kennis als orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundige wist Carmen direct de vinger op de zere plek te leggen. Nu eet ik meer, presteer ik beter en raak ik – langzaam maar gestaag – ook nog kilo’s kwijt. Carmen, ik ben fan voor het leven!
  Fiona Bartelings
  Fiona Bartelings
  29/10/2019
  “Ik kan iedereen aanraden om naar Carmen te gaan! Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, had allerlei kwaaltjes en moest echt afvallen. Ik wist dat er iets moest gebeuren, maar het lukte maar niet om die ene knop om te zetten. Tot ik bij Carmen kwam! Ze heeft me eerst helemaal “doorgelicht” middels een vegacheck bioresonantie en een microscopische bloedanalyse. Hieruit bleek dat mijn lichaam een “totale reset” nodig had. Ze adviseerde mij om te beginnen met de sportvasten kuur. Het resultaat was verbluffend! Na een paar dagen voelde ik mij al zo goed…ik wist niet wat mij overkwam. Ik was fitter, energieker, vrolijker en de kilo’s verdwenen ook nog. Zonder Carmen was mij dit echt niet gelukt....ze stond (en staat) dag en nacht voor mij (en al haar cliënten) klaar!! Ik heb veel gehad en heb nog steeds veel aan haar begeleiding en coaching.
  Kari Dirkse-Ran
  Kari Dirkse-Ran
  28/10/2019
  Carmen stimuleerde mij om de sportvastenkuur te volgen. Zij overtuigde me, begeleidde me, beantwoordde t.a.t. al mijn vragen en dat alles met veel gezelligheid, kundigheid èn humor. Ik ben superblij en trots dat ik t gedaan heb en gelukkig dat ik weet dat Carmen bestaat!

  Wil jij jouw gezondheid verbeteren met de hulp van een orthomoleculair therapeut?

  Bel mij op

  06-46138721
   

  Mail mij

  info@carmendecoach.nl