Vega check

De vega check is een bio-energetische meting van het gehele lichaam. Er worden 6 zes elektroden aangesloten op de voeten, de handen en het hoofd, waarmee de vegacheck het lichaam doormeet. De gehele registratie duurt slechts 8 minuten, en alle organen worden tijdens de meting verdeeld in 7 segmenten.
Aan de hand van de meetresultaten van elke afzonderlijke segment maakt de check overzicht over de energetische toestand en het functioneren van organen, en hoe ze elkaar beïnvloedingen. Dit wordt zichtbaar gemaakt in een mooi overzichtelijk analyserapport.

De vega check geeft een prachtig inzicht van de haard van eventuele klachten als aanvulling op de laboratorium diagnostiek, en een mooie aanvulling op de onderzoekswijzen- en processen in de reguliere geneeswijze.

Tevens wordt er een overzicht in kaart gebracht over de mate- en opslag van verzuring in het lichaam, en de optimale tijden die voor jouw lichaam optimaal zijn om juist wel of niet te sporten.

Contact
Persoonlijk advies of voedingshulp? Neem dan spoedig contact met mij op zodat ik kan beginnen met helpen!
Contact
greatest android mobile phone mobile apps builder company mobile app development companies diverse mobile builders below