Zie hier wat men over mij denkt:

Testimonials

Carmen has suggested I do this a number of times but my head and heart weren’t ready. The idea of fasting and having to exercise every day for 10 days seemed too daunting. But I did it. It was great. I loved the feeling of control. Other than losing 6kgs and nearly 4cm around my waist I have also lost my sugar addiction. I feel fitter, stronger, have more energy and am ready to keep these positive changes in my life. Thanks Carmen for the support, motivation and push to finally do it!

Coleen C

“Sinds ik bij Carmen train, heb ik geleerd hoe sport, ontspanning, voeding en hormonen met elkaar samenhangen. Bovendien een fantastische lifestyle coach door haar persoonlijke en doelgerichte aanpak”.

Marjolein M

“Ik kan iedereen aanraden om naar Carmen te gaan! Ik zat al lange tijd niet lekker in mijn vel, had allerlei kwaaltjes en moest echt afvallen. Ik wist dat er iets moest gebeuren, maar het lukte maar niet om die ene knop om te zetten. Tot ik bij Carmen kwam! Ze heeft me eerst helemaal “doorgelicht” middels een vegacheck bioresonantie en een microscopische bloedanalyse. Hieruit bleek dat mijn lichaam een “totale reset” nodig had. Ze adviseerde mij om te beginnen met de sportvasten kuur.
Het resultaat was verbluffend! Na een paar dagen voelde ik mij al zo goed…ik wist niet wat mij overkwam. Ik was fitter, energieker, vrolijker en de kilo’s verdwenen ook nog. Zonder Carmen was mij dit echt niet gelukt….ze stond (en staat) dag en nacht voor mij (en al haar cliënten) klaar!! Ik heb veel gehad en heb nog steeds veel aan haar begeleiding en coaching.

Fiona B

“Carmen, ik ben je super dankbaar voor al je kennis over het menselijk lichaam (waarin het mijne) van organen, tot hormonen, tot neurologische processen en hoe dit gevormd en beïnvloed word door voeding en training. Je weet zoveel. Ik vind het zelf heel fijn dat microbiologie hele specifieke oorzaken/verstoringen kan aanwijzen waarbij deze vervolgens opgelost kunnen worden vanaf de bron met natuurlijke middelen, in plaats van de symptomen te onderdrukken met medicatie. Reguliere geneeskunde zit gewoon wezenlijk anders in elkaar. Dit word veel meer de toekomst.
Ik vind dat er aandachtig de tijd word genomen bij jou om uit te vogelen waar precies mijn vage en minder vage klachten vandaan komen en het is zo goed om niet meer zelf te hoeven gissen! Waar mijn huisarts mij met opgetrokken schouders aankeek en me niet kon helpen, ben ik blij dat ik bij jou wél terecht kon en heldere verklaringen, testresultaten & oplossingen kreeg. Hier zal ik de rest van mijn leven veel aan hebben. Heel veel dank :)”

Marijn H.

“Carmen, een super enthousiast doelgericht mensen mens. Mijn eerste ervaring was in een afval / sport groepje.

Ze heeft veel kennis, en dat deelt ze graag, met humor en flair, geen vraag is haar te veel.

De manier van uitleg en presentatie was helder en vooral heel fijn dicht op de mensen zelf, je raakt snel vertrouwd  met haar persoonlijke aandacht.Daarna ben ik gelijk met een sportvasten kuur begonnen, ook hier heldere uitleg, en als er iets niet duidelijk was kon ik haar altijd even app’n.

Alle sport faciliteiten die ik van haar heb mogen uitproberen voor een maand lang zijn ook super goed bevallen.”.

L. Hermans

Hoi Carmen, ik wilde je al een tijd een berichtje sturen. Weet jij nog dat jij maar tegen mij bleef zeggen dat ik naar de gynaecoloog moest? Daar had je helemaal gelijk in. Ik wilde je dit even laten weten dat je het altijd goed had en ik heel eigenwijs. Verder wil ik tegen je zeggen dat ik je gezellige gesprekken mis. Ik hoop dat het goed met je gaat. Je blijft voor mij een speciale persoon.

B. Verkerken

“Samen met Carmen heb en had ik de moed en kracht om mijn eet gewoontes eens goed aan te pakken. Carmen is een professioneel, deskundig en warm mens. Ik voel me serieus genomen en ondersteund, ze lost het niet voor je op, maar neemt je bij de hand en loopt met je mee. En coach met een gouden hart, humor en relativeringsvermogen.”

Silvia V.

“Carmen heeft mij enorm op weg geholpen nadat door een burn-out mijn gehele hormoonhuishouding van slag is geraakt.
Door haar deskundigheid weet ze de juiste vragen te stellen en heeft bij mij het stappenplan heel goed gewerkt.
Ook de testen waar zij mee werkt geven veel inzicht over het lichaam en hormonen.
Carmen is een onwijs lief en toffe powervrouw!
Haar humor en het willen helpen van anderen zorgt ervoor dat je heel snel vertrouwd bent met haar. Een dikke aanrader dus”.

Monique V

“Het leuke van trainen met Carmen is dat ze de link duidelijk maakt tussen voedsel en sporten. Hierdoor werd ik gemotiveerd om mijzelf meer te verdiepen in mijn huidige voedingspatroon en kwam er zo achter dat met kleine aanpassingen er ook hier een grote impact te behalen viel.”

Mark M.

“Carmen is een ware expert op haar vakgebied! Ze heeft mij met de bloedtest enorm geholpen door inzicht te krijgen in mijn voeding en gewoonten, waardoor ik gericht aan de slag kan.”

Nicoline H.

“Ik had al langer last van een verminderde algehele conditie, daar wilde ik wat aan doen. Carmen bleek voor mij de  perfecte coach met de juiste aandacht voor voeding en slimmer trainen. Met als resultaat een gezondere levensstijl,  meer energie en een gunstig effect op mijn lichaamsvet. Daarnaast heb ik ook minder last van mijn PMS klachten.”

Carine B.

“Ik kwam bij Carmen voor voedingsadvies. Ze heeft dat heel professioneel aangepakt. Eerst diverse onderzoekjes gedaan en toen een voedingsplan op maat gemaakt. Ik voel mij zoveel beter, heb veel meer energie en ik ben ook nog 7 kilo afgevallen. Ik raad Carmen iedereen aan!.”

Josine O.

“Carmen is een ontzettend gepassioneerd en enthousiast mens met veel expertise over haar vakgebied. Ze heeft mij heel erg geholpen met haar voedingsadviezen en begeleiding tijdens het Sportvasten; ik kan haar bij iedereen aanbevelen!”

Andrea van den B.

“Begin september 2014 heb ik Carmen gevraagd mij te coachen in het in balans brengen van lichaam en geest. Vooral de hormoon balans benadering vond ik een heel belangrijk uitgangspunt. Tijdens een zeer inspirerende   en informatieve lezing van Carmen werd het mij duidelijk hoe belangrijk de samenwerking tussen eten en beweging is. Carmen heeft een voor mij zeer inspirerende en heldere benadering van coachen. Haar heldere kennis en haar vermogen dit op een vlotte, directe en vooral leuke manier over te brengen bevalt mij zeer goed. Het werd mij duidelijk waarvandaan mijn eigen motivatie komt om mijn levensstijl blijvend en positief te veranderen. Carmen iseen begenadigd coach, met zeer veel passie, ervaring en kennis. Zij prikt met gemak en humor door weerstanden heen en helpt serieus bij het proces van zelfkennis en lichamelijke ontwikkeling. Dank je Carmen.”

Kerwin B.

“Ik train al iets meer dan een jaar met Carmen. Het is altijd Gezellig en leuk. wel zwaar altijd. Dus ik moet altijd goed mijn best doen. En ben al heel ver gekomen. Carmen heb me ook aan het sportvasten voorgesteld. En ik ben er al veel kilo mee kwijt geraakt. en daar ben ik super blij mee. ik raat het aan, aan mensen die van de moeilijke kilo’s af willen. Om het eens te proberen. Het is zwaar, maar met de juiste in stelling en beetje doorzetting vermogen lukt het. Alvast bedankt Carmen, voor de motivatie en resultaten, die ik gehaald heb het laatste jaar.”

Gerard van D.