Motivatie! We hebben er behoefte aan!

Velen hebben hun nieuwe werkplek thuis moeten creëren. Voor velen is dat niet het enige wat nieuw is. Frustraties en onbegrip binnen het gezinsleven, slechtere eetgewoontes en de daarbij mee groeiende vetrolletjes en/of kin… Allemaal ongevraagde ballast wat niet meehelpt aan de motivatie, efficiëntie, effectiviteit, productiviteit en al helemaal niet voor het werkgeluk/-plezier.

 

Op deze manier werken vergt heel veel zelf-motivatie. Want wat moet je sterk in je schoenen staan om scherp voor ogen te kunnen houden waarvoor je dit ook alweer doet. Je werk dan. Maar wat valt er nog onder werk?

 

Je (alles in het oog houdende) bemoeizuchtige wederhelft die thuistaken of klusjes van je verwacht, je kinderen waarvoor je ineens ook de docent bent, of je taken die je voor je werkgever dient te doen.

 

Mensen zijn van nature kuddedieren. We hebben groepsverband nodig. Met teamwork versterk je elkaars skills en kwaliteiten. En je houdt elkaar scherp omdat je dagelijks op de ‘normale’ werkplek precies weet wat je moet doen en hoe.

 

Maar ik kan ik jouw team dat gevoel weer teruggeven, online, met elkaar. Hoe? Door besef, humor, verbinden en motivatie!  Gun jezelf, je team en jouw bedrijf dit. Het gaat verschil maken. Echt!
#onlinecompanymotivator
Meer informatie