Gefeliciteerd! Jouw pad naar gezondheid en geluk is begonnen!

WAT gaan we doen

Klachten ontstaan vaak niet in 1 of 2 dagen. Het is het resultaat van een opstapeling van misschien wel jarenlange situaties en/of omstandigheden. Het is dan ook onmogelijk om een quick fix te verwachten. Het heeft tijd nodig om te onderzoeken, te behandelen en te herbalanceren. Let op, je kiest ervoor om een traject met me af te leggen. Ik hou niet van pleisters plakken, of werken op basis van aannames.

Van tevoren is nooit te bepalen hoeveel tijd dit in beslag gaat nemen, maar dat is juist het mooie ervan. Je kiest voor een individueel traject waarbij je 100% voor je eigen optimale gezondheid en geluk gaat, in jouw tempo.

 Pas wanneer jouw factoren van fysieke gezondheid en temperament in kaart zijn gebracht kan ik met jou gaan kijken naar je klachten, en nog belangrijker, naar de haard van je klachten.

 Ik heb een opsomming gemaakt van een aantal belangrijke zaken die ik van jou wil horen, kan meten, laat onderzoeken en analyseren, waarmee ik dan de verbanden kan leggen.

Zo kan ik jou pas naar een (voor jou) optimale gezondheid begeleiden.

HOE gaan we dat doen?

Zodra jij een keuze hebt gemaakt om voor je gezondheid en geluk te gaan, neem ik contact met je op. Ik nodig je uit voor een intake gesprek om samen met jou te bepalen wat en hoe we dat gaan doen, zodat we van start kunnen gaan.

Vervolgens ga ik je verzoeken om thuis een uurtje van je tijd te mogen roven. Deze ga je besteden aan het invullen van vragen. Deze vragen gaan over een aantal onderwerpen. Alvorens ik je zie wil ik namelijk heel veel van je weten zodat ik me optimaal kan voorbereiden. Ik ga tenslotte een traject met je aan op basis van vertrouwen en inzicht.

Hieronder heb ik een opsomming gemaakt wat ik van je wil weten:

  • Carmen de Coach anamnese, de is te vinden op deze website onder kopje anamnese
  • Oligo-anamnese. Hoe gevoelig is jouw lichaam voor ziekten?
  • Ayurvedisch Constitutie.
  • Tenslotte bepaal ik via mijn eigen meetapparatuur tijdens een orthomoleculair consult een aantal zaken. Dit is een microscopisch bloedanalyse, en een vegetatieve bioresonantie check.
  • Ik geef je een tweetal laboratorium testen mee; Gezondheidsscreening man/vrouw en IGG/IGG4 allergenen test.

WAAROM wil ik dit weten?

Alle factoren bij elkaar opgeteld geven 100% inzicht zodat ik een verband kan leggen om de oorzaak van je klachten te vinden.  Bij gebrek aan inzicht kan je ook niets aanpassen/veranderen.

1- Carmen de Coach Anamnese bevat:
Persoons- en leefomstandigheden, verteringstelsel, afweer en voortplantingsstelsel, hormoonprofiel en voedingsdagboek.

2- Oligo-anamnese bevat informatie over de mate van jouw gevoeligheid voor ziekten
Hyperenergisch: Bijnier gedreven, macro verstoringen, klinisch niet aantoonbaar
Hypoenergisch: Uitgeput, Microstoring, stofwisseling storingen
Dystonisch: Maagklachten gevoelig, stress, ervaren van grote druk
Anergisch : Wil niet meer, blokkade gevoelig
Verstoringstypes: Hormonale storingen op meerdere levels, schildklier of ontgifting.

3- Neurotransmitters spelen een fundamentele rol in de fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Symptomen als depressie, angst, slecht geheugen en gebrek aan concentratie, energie of motivatie vonden mogelijk hun oorsprong in een disbalans in neurotransmitters.
Dopamine : gefocust, assertief, energiek
Acetylcholine : sterk geheugen, creatief en peristaltiek
GABA : stressbestendig, rots in de branding
Serotonine : vrolijk, uitbundig, onbezorgd

4- Ayurvdische constitutie zegt o.a. iets over jouw verteringsstelsel. Ben jij een gevoelige-, een sterke-, of een trage verteerder. Ofwel, heb jij de constitutie van een hert, tijger of olifant? Op basis van deze informatie kan ik je voedingsplan detailleren. Wat verteer jij goed en wat verteer je slecht.

5- DISC helpt om te kunnen herkennen hoe je omgaat met problemen en uitdagingen (Dominantie), hoe je omgaat met anderen en hoe ze te beinvloeden (Invloedrijk), hoe je omgaat met veranderingen en tempo (Stabiliteit), en hoe je omgaat met regels, afspraken en beperkingen (Conformiteiten).
Belangrijk is dan te weten of jij voornamelijk leeft volgens jouw basis/natuurlijke gedrag wat jou happy maakt, of leef je volgens aangenomen of wel gewenst respons gedrag wat jouw (over)spanning oplevert.

6- Hoe ziet jouw bloed eruit onder de microscoop? Is je vetzurenbalans wel in orde? Heb je wellicht een magnesium tekort? Of een tekort aan anti oxidanten? Ijzer tekort?
De vega check is een bio-energetische meting van het gehele lichaam. Er worden 6 zes elektroden aangesloten op de voeten, de handen en het hoofd, waarmee de Vegacheck het lichaam doormeet. De gehele registratie duurt slechts 8 minuten, en alle organen worden tijdens de meting verdeeld in 7 segmenten.
Aan de hand van de meetresultaten van elke afzonderlijke segment maakt de check overzicht over de energetische toestand en het functioneren van organen, en hoe ze elkaar beïnvloedingen. Dit wordt zichtbaar gemaakt in een mooi overzichtelijk analyserapport.

7- Gezondheidsscreening vrouw of man, waarbij er wordt gekeken naar lever/pancreasscreening, hsCRP, oestrogeen (bij man testosteron), vetstofwisseling, homocysteine, groot bloedbeeld, DHEA-S, en TSH (Bij man PSA).
Serum IGG/IGG4 allergenen test. Welke voedingsgroepen werpen bij jou een hoge hoeveelheid antistoffen op. (intolerant of allergie)

Direct een intake inplannen?

Neem nu contact op met Carmen de Coach

klik hier